NOVI GLAS

“Bali beg” postao otac! – Ono što je uradio za sina izazvalo osudu javnosti

Turski glumac Burak Ozdživit (34), koji se proslavio u ‘Sulejmanu Veličanstvenom’, oženio se s Fahrije Evcen (32) 2017.godine, a sad su dobili i prvo dijete, sina Karana. Beba je teška oko 3 kilograma i 600 grama, a dugačka 52 centimetra. Burak je tokom porođaja bio uz svoju izabranicu, a sina su dobili ranije nego što su očekivali jer je termin za porođaj 20. arpila, prenosi turski „Sabah“.

Glumački par se toliko radovao sinu da su mu već i otvorili profil na Instagramu,  pa su prije rođenja otkrili koje će mu ime dati. Tako je Karana zapratilo više od 100.000 pratilaca prije nego što je došao na ovaj svijet.

Burak ima 12 miliona pratilaca, a mnogima se nije svidio njegov potez jer je okarakterisan kao marketinški za privlačenje potencijalnih oglašivača.

Ipak, slavni turski glumac se opravdavao da je napravio sinu nalog kako bi ga zaštitio od lažnih profila koje bi ljudi mogli otvarati nakon što se dječak rodi. S obzirom na to da popularnost koju glumački par ima u Turskoj,  vjerovatno bi se tako nešto dogodilo.

Burak je već počeo da štedi za budućnost svog sina i otvorio mu je bankovni račun, sa kojeg će nakon 18. godine Karan moći da podigne milione.

 

(Blic žena)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!