NOVI GLAS

Otac Luke Jovića za “Bild” – Luka neće kod Mesija, ostajemo u Frankfurtu!

Srpski golgeter Luka Jović nije zainteresovan da ovog leta pređe u Barselonu zato što želi da se razvija u Ajntrahtu iz Frankfurta, izjavio je njegov otac Milan Jović.

Jović senior objašnjava da je Luki prioritet da nastavi da se razvija i da je veliko pitanje koliko će minutažu imati na Nou Kampu.

“Luku mnogi traže, među njima i Barselona. Ipak, nije zainteresovan jer ne zna da li može tamo redovno da igra”, rekao je Milan Jović za njemački Bild.

Drugi strijelac Bundeslige sa 17 godina, četiri manje od Roberta Levandovskog, nalazi se na meti i Bajerna i Real Madrida u transferu koji bi mogao da dostigne oko 60 miliona evra. “Prije nekoliko dana mi je rekao “Tata, nisam zabrinut za novac. Želim da igram fudbal”.

Luka želi da igra Ligu šampiona i nastavi napredak u Ajntrahtu. Vezan je i prijateljski raspoložen sa saigračima”. Međutim, ukoliko njemački klub odluči da pusti Jovića, Semberac se neće tome protiviti.

> NASLOVNA – NoviGlas <

“Luka ne želi da radi protiv interesa kluba”, zaključio je Milan Jović. Jović ove sezone završava dvogodišnju pozajmicu u Ajntrahtu iz Benfike, od koje će Nemci otkupiti ugovor za samo šest miliona evra.

 

(tanjug)

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI