NOVI GLAS

Šta je Vučić zaista rekao demonstrantima tokom izlaska iz Predsjedništva? (Video)

“Sve najbolje vam želim, živela Srbija, ali ne lopovska i fašistička”, dobacio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povećoj grupi demonstranata na koje je naišao u nedjelju, na izlasku iz Predsjedništva, na glavnom ulazu zgrade, prenosi “Tanjug”.

Događaj se zbio juče oko 16.00 sati, kada se većina demonstranata sa prostora oko Predsjedništva uputila ka policijskoj upravi za Grad Beograd, a za njima i dobar dio novinara.

Vučić je, kako kaže, primjetio da mediji nisu izvijestili o tom događaju, odnosno da su televizije to “isjekle”.

Vučić je inače juče nešto poslije 16 sati izašao iz na glavni ulaz iz zgrade Predsjedništva na Andrićevom vencu i odvezao se službenim vozilom.

“Rekao sam im u lice, da sam pred njima i da nemaju hrabrosti. Ali, to su isekli. To im se nije svidelo na njihovim medijima”, rekao je Vučić sinoć za TV “Pink”.

“Oni (demonstranti) nemaju snage, ne mogu ništa da učine… kao što vidite, oni nemaju hrabrosti, nemaju hrabrosti za bilo šta. Ništa od ovoga neće biti, ništa”, poručio je Vučić jednoj novinarki prije uslaska u automobil, dok su ga, kako navodi pomenuta agencija, pojedini demonstranti vrijeđali.

Predsjednik Srbije se juče u podne obratio građanima na vanrednoj konferenciji za novinare, sazvanoj povodom godišnjice martovskog pogroma nad Srbima na KiM i jučerašnjeg upada demonstranata i lidera SzS u zgradu RTS.

U isto to vrijeme ispred zgrade Predsjedništva održan je protest.

 

(tanjug)

POSTANIMO PRIJATELJI