NOVI GLAS

Nema ravnodušnih na ovaj ljubavni par – Upoznajte Milojka (74) i Milijanu (21)

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana ovih dana su najpoznatiji par u Požegi. Zaljubljeni dvojac uskoro treba da se vjenča, a za priče i podignute obrve baš nimalo ne haje.

Razlika u godinama od čak pet decenija im nimalo ne smeta, iako je, kada se ona rodila, on već bio penzioner. Znaju se cijelog njenog života, a Milojko je svoju izabranicu zaprosio početkom marta. Svadbu su već zakazali za 7. septembar.

– Znam ga otkako sam bila mala. Sa mojih 17, nepunih 18 godina ostvarili smo bliži kontakt, počeli smo da se družimo. Malo sam se ja zaljubila, pa onda i on. Bilo smo oko godinu dana u vezi. Kada smo šetali zajedno svi su zagledali, bilo je čudno. Odjeknula je priča kao atomska bomba. Poslije smo prekinuli, ne znam zašto. Nisam htjela ja da se javim, a ni on. Onda se dogodilo da je trebalo da ide na operaciju srca, ugradnju bajpasa. U tom trenutku nije bilo nikog uz njega da mu pomogne. Ponudila sam se vrlo rado, bez ikakve obaveze, prijateljski, da pospremim kuću, napravim ručak. Ali nisam mogla da izdržim njegovu blizinu, rodila se velika ljubav – kaže Milijana.

https://www.facebook.com/milijanamiki.bogdanovic/posts/986030668273512

– Ja nju znam otkad je bila mala, ali nisam pomišljao ništa. Kad je porasla, godinu dana smo se šetali, družili se, ništa drugo. Nismo se viđali, a onda sam imao operaciju, čuvala me je, ćerka je radila nije mogla da se obaveže. Javila se, ona će da me gleda, dvaput dnevno je dolazila. Značilo mi je, plašio sam se i da negde ne padnem. Kada sam došao kući pitala me da spava kod mene. Čuvala me, pa se zaljubila. I ja isto – prepričao je Milojko.

Nakon što je njihova priča dospjela u medije, gotovo da nema ravnodušnih na priču o zaljubljenom paru kojeg generacijski dijeli više od pet decenija. Muškarci, dobrim dijelom raspredali su o tome kako ni njima ne bi škodilo “nešto mlađe” i nahvalili Milojka kao zavodnika, tražeći recept.

– Ne čitam mnogo komentare, više to radi Milijana. Komentarišu ljudi koji nas ne znaju i nemaju nikakve veze sa nama, prave mi probleme, žene pogotovu – kaže Milojko i dodaje –  Pa ko ne voli mlado. Više je seksi, podrazumijeva se, ljubljenje i drugo sve, normalno. Mi smo se sve uskladili, i seks. Ja sam prije operacije bio kao sa 30 godina. Mlađe, to je bolje – rekao je Milojko.

– Prednost mlađe je što hoće da posluša sve, takva je. Ne da mi ni bilo šta da ponesem. Ona će sve. Pa i ko ne voli mlado. Prije Milijane nisam imao mlađe devojke – objašnjava on.

Milijana je morala da doda i složi se sa njim da bi se voljeli i da nema seksa, a jedini problem nerazdvojnom paru jeste ljubomora.

– Ljubomorna je ona mnogo. Ja tu i tamo. Mnogo je osjetljiva, ne valja za nju – priča Milojko, a Milijana dok sluša smješka se i potvrđuje.

 

(telegraf)

POSTANIMO PRIJATELJI