NOVI GLAS

Nastavlja se rat starleta mafijašica – Zapaljen kabriolet hostese koja je u pritvoru!

Naidi Leis Karić, fatalnoj hostesi sa sajmova automobila koja je završila u pritvoru zbog paljenja Golfa 7 na Dobrinji, noćas je u Vogošći zapaljen Reno Megan kabriolet. Ovu informaciju potvrdili su Naidini prijatelji. 

Iz Profesionalne vatrogasne jedinice Kantona Sarajevo potvrdili su da su sinoć u 00.38 sati dobili dojavu da gori automobil u vogošćanskoj ulici Uglješići.

– Na teren je izašlo jedno vozilo s tri vatrogasca. Požar je lokaliziran u 00.55 sati, a potpuno je ugašen u 1.09 sati – kazao nam je dežurni u PVJ KS.

Na lice mjesta izašla je i patrola Policijske uprave Vogošća.

– U 00.40 sati obaviještena je Sedma policijska uprava da je u ulici Uglješići izbio požar na vozilu Renault Megane, koji koristi N. K. iz Sarajeva. U toku je rad na utvrđivanju uzroka požara – saopćeno nam je iz Odjela za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Naidine prijateljice su potvrdile da je nakon uviđaja Reno odvezen u automehaničarsku radnju na popravak.

Opštinski sud u Sarajevu juče je odredio jednomjesečni pritvor Naidi Leis Karić, njenom momku Murisu Hodžiću, Hasi Mujiću i Amelu Jašareviću, osumnjičenima za oštećenje tuđe stvari i izazivanje opšte opasnosti.

Svi oni se sumnjiče za paljenje Golfa 7, vlasništvo Mine Hadžijusufović, ljepotice s Instagrama poznatije kao Mina Mateljan. Paljevina se desila 8. marta ove godine na Dobrinji, kojom prilikom su u požaru uništena još tri vozila.

 

(avaz)

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
error: Content is protected !!