NOVI GLAS

Bijeljina – Iračani i Marokanci u Ulici Petra Bojovića

Na području Policijske uprave Bijeljina pronađeno je 55 ilegalnih migranta, koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja.

Naime, 05.03.2019.godine od strane Policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina u ul. Raje Banjičića u Bijeljini u 07,30 časova pronađeno je 12 lica, a u 10,20 osam (8) lica bez identifikacionih dokumenata za koja je provjerama utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima iz Pakistana.

U jutarnjim časovima 06.03.2019.godine u 04,30 časova, u ul.Miloša Obilića u Bijeljini pronađeno je 13 ilegalnih migranata bez identifikacionih dokumenata za koja je provjerama utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima iz Pakistana (9), Indije (3) i Avganistana (1), a u 04,45 časova u ul.Vojvode Stepe pronađena su dva ilegalna migranta bez identifikacionih dokumenata, a provjerama je utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima iz Irana i Alžira.

U 05.15 časova u ul.Meše Selimovića pronađeno je 14 ilegalnih migranata bez identifikacionih dokumenata, a provjerama je utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima iz Irana (6), Avganistana (4), Pakistana (3) i Palestine (1), a u 07,00 časova u ul.Vojvode Petra Bojovića pronađeno je šest (6) lica bez identifikacionih dokumenata, za koje je provjerama utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima iz Iraka (4), i po jedan iz Sirije i Maroka.

Lica nisu posjedovala potvrde o iskazanoj namjeri podnošenja zahtjeva za azil i isti su predati inspektoru za kretanje i boravak stranih državljana terenski centar Bijeljina.

 

NoviGlas

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .