NOVI GLAS

Bijeljina – Indijci na Trgu Kralja Petra Karađorđevića

Na području Policijske uprave Bijeljina u četiri odvojene grupe pronađeno je 11 ilegalnih migranta, koji su na teritoriju Republike Srpske ilegalno ušli iz susjednih zemalja.

Naime, 19.02.2019 godine u 06,25 časova , policijski službenici PS Bijeljina 1 u ul.Meše Selimovića u Bijeljini , pronašli su dva lica za koje je provjerama utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima bez identifikacionih dokumeneta iz Pakistana.

Nešto kasnije, u 09,14 časova, na Trgu Kralja Petra Karađorđevića u Bijeljini, pronađena su tri lica bez identifikacionih dokumenata, a provjerama je utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima iz Pakistana.

Istog dana u 09,22 časova policijski službenici PS Bijeljina 1 u ulici Meše Selimovića u Bijeljini pronašli su tri lica bez identifikacionih dokumenata, a provjerama je utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima iz Indije.

> NASLOVNA – NoviGlas <

Takođe u 12,28 časova na Trgu Kralja Petra Karađođevića pronađena su tri ilegalna migranta iz Indije.

Pronađeni ilegalni migranti, nisu posjedovala potvrde o iskazanoj namjeri podnošenja zahtjeva za azil od strane Ministarstva bezbjednosti BiH i isti su predati službenicima Granične policije u Bijeljini.

 

NoviGlas

POSTANIMO PRIJATELJI