NOVI GLAS

Tradicija se nastavlja – “Crveno-bijelo veče” 17. ferbuara u Etno-selu!

Tradicionalno osmo “Crveno-bijelo veče” održaće se 17. februara u Etno-selu “Stanišić” u Bijeljini, a redovna prodaja ulaznica za ovaj događaj počela je danas.

“Crveno-bijelo veče” je postala tradicija, ali i jedan od prepoznatljivih brendova Bijeljine, koja može da se pohvali da je prvi grad u regionu koji je organizovao ovu popularnu manifestaciju. 

Kako za NoviGlas kažu u Udruženju navijača “Crvena Zvezda Bijeljina”, ovaj događaj prvi put je održan prije osam godina u Bijeljini i postao je dio brenda Sportskog društva “Crvena Zvezda”.

Beograd je preuzeo koncept od Bijeljinaca za ovu vrstu druženja prije dvije godine, a danas se “Crveno bijele večeri” održavaju u desetinama gradova širom regiona. 

Zbog ogromnog interesovanja, ove večeri se održavaju u velikoj sali Etno sela “Stanišić”, a ove godine očekuje se preko 1000 gostiju.

Iz Udruženja navijača “Crvena Zvezda Bijeljina” za NoviGlas je potvrđeno da će i ove godine druženju prisustvovati specijalni gosti iz Uprave kluba, kao i aktivni fudbaleri i veterani “Zvezde”.

Neće izostati ni gosti sa estrade, koji su takođe vatreni navijači “Crveno belih”, a od poznatijih imena prošle godine prisustvovali su Dejan Matić i Kiki iz Pilota. Imena ovogodišnjih gostiju se za sada čuvaju u tajnosti.

Oni koji još nisu rezervisali svoje mjesto na “Crveno bijelom” druženju, treba da znaju da su karte skoro rasprodate, te da se još jedan manji broj ulaznica može naći u Akva Šopu u Bijeljini, u blizini Vodotornja, po cijeni od 30 KM. U cijenu ulaznice uračunata je večera, kao i neograničena konzumacija domaćih pića. 

> NASLOVNA – NoviGlas <

“Ni ove godine neće izostati nagrade za posjetioce. Gosti će biti u prilici da dobiju košarkaške dresove i lopte sa potpisima aktuelnih igrača Crvene Zvezde, a specijalna nagrada ove godine biće vikend za dvije osobe u Terme Čatež u Sloveniji”, poručuju iz Udruženja. 

 

NoviGlas

 

 

Bijeljina

POSTANIMO PRIJATELJI

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned invalid data.
error: Content is protected !!