NOVI GLAS

Bijeljina – Zaplijenjeno 60 grama marihuane (Foto)

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina u cilju otkrivanja rasvjetljavanja i dokazivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, 05.02.2019.godine pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, izvršili su pretresanje dva lica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela iz oblasti zlopupotreba opojnih droga.

Pretresanje je izvršeno lica inicijala A.B. (2000) iz Janje Grad Bijeljina, kod kojeg je pronađeno 52,8 grama biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuanu“i maloljetnog lica kod kojeg je pronađeno 8,8 grama biljne materije.

Policijski službenici PU Bijeljina će nastaviti dalji rad po navedenim predmetima u cilju utvrđivanja i dokumentovanja svih relevantnih činjenica u vezi izvršenja krivičnih djela od strane osumnjičenih lica nakon čega će OJT Bijeljina po realizaciji potrebnih istražnih mjera i radnji, biti podnešen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima protiv osumnjičenih lica, navodi se u saopštenju Uprave bijeljinske policije.

 

POSTANIMO PRIJATELJI