NOVI GLAS

Zločin u raju – Nezapamćeno krvoproliće u Dubrovniku (Foto/Video)

U Dubrovniku je i dalje u toku opsežan uviđaj policije i nadležnog državnog tužilaštva u stanu u kojem je danas došlo do nezapamćenog krvoprolića. Policija blokira sve prilaze zgradi u kojoj su pronađena tri mrtva tijela te jedna teško ranjena osoba.

Prema još neslužbenim informacijama, u porodičnoj drami koja se odvijala u stanu u Dubrovniku Đ. B. (64), inače bivši pomorac, presudio je svojoj supruzi L. B. (53) i 77-godišnjem tastu M. T., dok je hicem iz vatrenog oružja teško ranio 74-godišnju taštu K. T. koja je zbrinuta u dubrovačkoj Opštoj bolnici.

Hrvatski mediji prenose da su razmirice između bračnog para počele još sinoć. Supruga je otišla spavati u stan svojih roditelja, ali se Đ. B. jutros ondje pojavio i počinio stravičan zločin. Ubica, inače, nije bio prijavljivan zbog prijetnji, ali je bio poznat kao izuzetno psihički labilna osoba sklona incidentima.

Portal DubrovnikNet neslužbeno je došao do informacija o uzroku stravičnog zločina. Prema njihovim izvorima, riječ je o porodičnim trzavicama koje traju već neko vrijeme.

Ubica i njegove žrtve trebali su se jutros, piše navedeni portal, naći na sudu gdje im je bilo zakazno ročište.

Portal javlja i kako je ranjena tašta izvan životne opasnosti jer joj je metak, koji joj je nanio prostrijelnu ranu, zaobišao sve vitalne organe, te će se najvjerojatnije uspješno oporaviti od ranjavanja.

 

(jutarnjilist)

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .