NOVI GLAS

Đilasa na ulici napali da je lopov, on im psovao majku (Video)

U medije je stigao snimak nastao u subotu uveče, na kom se vidi verbalni, a zamalo i fizički sukon između jednog od vođa opozicije, Dragana Đilasa, i nekoliko mlađih ljudi koji su ga prozivali da je – go*no.

Naime, u centru Beograda, izlazeći sa djecom i prijateljima iz jedne beogradske knjižare, Đilasa je nekoliko mladića i djevojaka verbalno napalo da je „lopov koji je opljačkao Srbiju“.

Đilas je pokušao s njima da razgovara, ali dijalog nije išao baš najbolje. Sve se završilo na skandiranju grupe mladih „Vučić, Đilas, ista go*na“, na šta im je predstavnik opozicije odgovorio psovanjem majke! Evo kako je to izgledalo : 

Inače, snimak ovog incidenta je objavila organizacija kojoj ti mladi pripadaju, a koji su i sami učesnici protesta „1od5miliona“. Ta organizacija, „Marks21“, sa čijim radom i aktivnostima javnost nije pretjerano upoznata, zamjera Đilasu što je u doba njegove vlasti poližaj radnika devastiran.

Sam Dragan Đilas se ubrzo obratio javnosti preko Tvitera, gdje se izvinio za svoju reakciju, ali i ponudio objašnjenje.

Ali, bura se ne stišava ni danas, a događaj je komentarisao i Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Postoji žestoka idejno ideološka borba kod opozicije da li da nas gađaju jajima ili kamenicama, hoće li da nas biju, stijeljaju ili lustriraju. Postoji velika borba kod njih. Ðilas koji je 500 miliona opljačkao za pet godina na vlasti, vrijeđao je i napadao sada mlade ljude. Kaže djeca su mu bila tu, njih si samo ti ugrožavao. Govorili su ti samo da si lopov. Jedino što si rekao je psovanje majke, a kada ni to nije vredelo onda si skočio na njih da se biješ – rekao je Vučić jutros gostujući u Dnevniku RTS-a.

 

NoviGlas

Bijeljina

Dokumentarni film : “First cities in history”

POSTANIMO PRIJATELJI

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .